evyta@work

Loopbaanbegeleiding, teamcoaching, intervisies, teamcoaching & vormingen 

                                                       

                                                           voor werknemers, werkgevers, bedrijven & voorzieningen

Evyta @ work 


Evyta@work richt zich tot de arbeidsmarkt en alle uitdagingen die hiermee gepaard gaan. Wij bieden loopbaanbegeleiding aan voor individuen, maar wij hebben eveneens een uitgebreid aanbod voor voorzieningen en bedrijven die willen inzetten op het welzijn van hun werknemers en de groei van hun onderneming in de vorm van teamcoaching, supervisie & teambuilding. 

loopbaanbegeleiding
loopbaancheques
LBB


Loopbaanbegeleiding


Het is belangrijk om je binnen je job goed te voelen aangezien we gemiddeld tweederde van de tijd dat we wakker zijn op het werk spenderen.


Maar soms zit het gevoel niet goed en ervaar je stress of voel jij je futloos op het werk. Of je begint te twijfelen of je jouw job nog wel wil uitoefenen. Het kan zijn dat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of meer voldoening. Misschien is je thuissituatie veranderd en is de balans tussen je beroeps- en priveleven niet meer in evenwicht.

Een andere mogelijkheid kan zijn dat je het gevoel hebt dat jij jouw talenten niet ten volle kan benutten op je werk. Er zijn dus ontelbare redenen waarom je kan twijfelen aan je beroepskeuze.

Het kan dan aan te raden zijn om begeleiding te zoeken om jou te ondersteunen binnen dit proces. Om samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan te creƫren. Hierin nemen we jouw loopbaandoel op en staan we stil bij jouw kwaliteiten, motivatie, verwachtingen,..


Tina, onze loopbaanbegeleider, is in onderaanneming bij AIHP & liberoHR (www.liberohr.be), gemandateerde loopbaancentra, waardoor het mogelijk is om te betalen met loopbaancheques erkend door de VDAB. Je betaalt dan slechts 40 euro voor de eerste 4u loopbaanbegeleiding. De tweede cheque bedraagt 40 euro voor 3u.  

Meer info kan je terugvinden op de website van de VDABWil je graag weten of loopbaanbegeleiding iets voor jou is? Vul de test hier in en binnen 24u ontvang je van ons feedback en een aanbod om jouw loopbaan onder de loep te nemen. 

TEAMCOACHING - INTERVISIE 


 Meer info volgt snel. TEAMBUILDINGMeer info volgt snel. STRESS & BURN-OUT 


Meer info volgt snel.

Volg ons op FB voor evenementen, acties, interessante weetjes & info.

Evyta

Halensebaan 49,

3290 Diest

info@evyta.be