evyta@health&beauty

Evyta, health & beauty

workshops, persoonlijk advies, behandelingen & kwaliteitsvolle producten

Evyta, health & beauty is een zusterafdeling van Evyta, therapie & coaching.


Bij Evyta geloven we sterk in "een gezonde geest in een gezond lichaam". Daarom hebben we ons aanbod uitgebreid met een health & beauty afdeling.

Je kan bij ons terecht voor workshops en persoonlijk advies omtrent voeding, beweging, verzorging & make-up. Wij vullen ons aanbod aan met kwaliteitsvolle, natuurlijke producten. Ontmoet ons Health & beauty team. Een gezonde en evenwichtige voeding is de basis voor een gezond lichaam en een constant hoge levenskwaliteit.


Een gezonde voeding dekt de aanbevolen behoeften aan macronutriënten en micronutriënten.


Voor die gevallen waarin het niet lukt om 100 procent gezond te eten, bieden we  LIFETAKT voedingssupplementen die het lichaam dagelijks voorzien van belangrijke voedingsstoffen, zodat het altijd goed blijft functioneren. Met de verzorgende en regeneratieve kracht van aloë vera op weg naar een natuurlijk mooie en gezonde huid.

 

Of het nu jong of oud is, iedereen vindt in ons assortiment het juiste product voor zijn of haar huidverzorging. 

Competente ondersteuning voor uw gewichtsverlies met de LR LIFETAKT Body Mission!


Het eenvoudige programma neemt u bij de hand en begeleidt u direct op weg naar uw gewenste gewicht binnen het kader van een caloriearm dieet.


Met de 28-daagse Body Mission Set krijgt u geselecteerde producten  thuis en kunt u bovendien deelnemen aan ons aanvullende digitale Body Mission programma.


Dit omvat weekplannen, heerlijke recepten, gewicht tracking en nog veel meer.Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete smaak te kiezen uit de heerlijke shakes, soepen, vlokken en repen en u kunt aan de slag.

wil je graag meer informatie over onze producten en diensten? neem dan contact op via

health.beauty@evyta.be 

LR SOUL OF NATURE biedt u de beste aroma's van de ziel van de natuur om uw lichaam en ziel te laten opbloeien.


100% natuurlijke essentiële oliën ontvouwen hun geur om u persoonlijk te raken. 


Etherische oliën zijn sterk geconcentreerde plantenessences die zich al eeuwenlang bewijzen als ware stemmingsverbeteraars dankzij hun natuurlijke, aromatische en doeltreffende eigenschappen.


Elke druppel olie bevat geconcentreerde kracht uit de ziel van de natuur.

benieuwd naar ons parfum gamma? Neem snel een kijkje op onze parfum pagina.