relatietherapie

Evyta, therapie & coaching

             voor kinderen, jongeren, volwassenen & ouderen

Relatietherapie

In elke relatie komen er al eens spanningen voor. Dit is normaal en hoort zelfs bij een gezonde relatie. Vaak kom je hier als koppel zelf uit, maar er zijn ook momenten waarop dit niet meer lijkt te lukken. Wanneer de problemen te ernstig zijn of te lang aanslepen kan professionele hulp aangewezen zijn.


De factoren die de relatie belasten, kunnen zeer uiteenlopend zijn. Jaloezie, agressie (verbaal/fysiek), ontrouw, gebrek aan communicatie, langs elkaar heen leven zijn enkele voorbeelden waarvan een relatie onder zware druk kan komen te staan.


Vaak weten beide partners niet hoe het zo ver is kunnen komen en ligt de communicatie stil. De therapeut gaat dan samen met jullie de dialoog aan en samen wordt er naar oorzaken en oplossingen gezocht.

'the worst distance betweet two people is misunderstanding'

Praktisch


Een intake gesprek vindt steeds plaats in de praktijk, Halensebaan 49, 3290 Diest. We bevinden ons achter het CGG. Je kan de parking achteraan gebruiken en aan de achterkant van het gebouw kan je onze bel terug vinden.


Een intakegesprek voor relatietherapie duurt ongeveer 2u en kost 75 euro. 

De vervolgsessies duren 1u30 en kosten 65 euro.

(Gedeeltelijke) terugbetaling is mogelijk bij enkele ziekenfondsen. 


Een vervolgsessie kan in de praktijk of thuis plaatsvinden. Bij een huisbezoek worden de vervoersonskosten mee in rekening gebracht. 


Vastgelegde afspraken kunnen tot 24 uren op voorhand kosteloos geannuleerd of verschoven worden. Bij latere of geen afmelding zal het volledige bedrag aangerekend worden.

Volg ons op FB voor evenementen, acties, interessante weetjes & info.

Evyta

Halensebaan 49,

3290 Diest

info@evyta.be