creatieve workshops

                                       babbelbox, groepsessies ,lezingen, vormingen & trainingen

                                                           

                                                                       voor kinderen, jongeren, volwassenen & ouderen


Creagroep

In deze groep komen we samen om creatief bezig te zijn. Afhankelijk van je talenten en je interesses kunnen we een aanbod uitwerken waarin je je kan uitleven.


Door creativiteit kan je even je gedachten verzetten, even die moeilijke momenten vergeten of juist dat verdriet verwerken tot iets creatiefs. We willen samen met jou bekijken wat je kan maken. Tijdens het groepsmoment is er ook de kans om te praten met lotgenoten. Bovendien krijgt iedereen de kans om te werken op z'n eigen tempo. 


Volg ons op facebook (evyta, therapie & coaching) voor de laatste updates met betrekking tot onze creagroep. Je mag ook steeds mailen naar geertrui@evyta.be voor meer info. Creatieve workshopsWe hebben eveneens een aanbod van creatieve minfulness workshops. Deze zijn uitermate geschikt voor een orignele vriendinnenavond of als teambuilding activiteit met je collega's. Als jij jezelf herkent in de volgende vragen, kan je steeds contact opnemen met tina@evyta.be om de mogelijkheden van deze workshops te bekijken!


Heb je soms het gevoel dat je leeft op automatische piloot? Alsof het leven je voorbij vliegt, je immens veel om handen hebt en je er niet van kan genieten?

 

Je bent vaak aan het piekeren over het verleden of je bent in je hoofd to-do lijstjes aan het maken van wat je nog allemaal wil of moet doen? 


Mindfulness is meer dan mediteren alleen. Het is een manier om even stil te staan en om je te leren genieten van het moment. Genieten van het hier en nu. 


Onze (mindfulness ge├»nspireerde) creatieve workshops zijn daar ideaal voor. Focus en flow zijn de kernwoorden van onze workshops. 


En wees niet bang, creativiteit is echt iets dat je kan leren! En wij helpen je daarbij, stap voor stap. In onze workshops leer je trouwens ook dat imperfectie mag, of zelfs moet! ;)


Hieronder vind je alvast wat meer info over deze workshops! 


Zentangle 


Zentangle is tekenen door herhalen van patronen. dit kunnen strepen, bolletjes, cirkels,... zijn. Op het eerste zicht ziet het er echt moeilijk uit, maar eigenlijk zijn het stap voor stap dezelfde patronen die je tekent. Omdat je zo geconcentreerd bezig bent, ontstaat er een focus en kunnen je gedachten moeilijker afglijden. Voor Zentangle heb je enkel pen en papier nodig, je kan er dus snel en overal mee aan de slag! 

Mandala


Een mandala bestaat uit verschillende cirkels waarbij je van binnen naar buiten gaat werken. Het heeft een therapeutische werking (rust, ontspanning, introspectie), maar door zijn geometrie ziet het er gewoon ook erg mooi uit. De patronen die je geoefend hebt in de workshop Zentangle, kan je gebruiken in de verschillende cirkels van de mandala. 

Handletteren


Handletteren is de kunst om letters te tekenen met de losse hand. Het gaat om lettervormen die passen bij jouw persoonlijkheid. Het leuke eraan is dat je dit kan doen met verschillende materialen (die wij voorzien). Bedenk of zoek een leuke, inspirerende quote en ga samen met ons aan de slag! Je kan je exemplaar tekenen in je bullet - journal of je kan hem aan je moodboard hangen. 

Bullet journal


 Bullet journaling is een manier om al je gedachten (wat vaak overgaat in piekeren) en to-do's uit je hoofd te halen en op papier te zetten. Op die manier heb je geen 101 losse memo's maar 1 bullet journal die je overal mee naartoe kan nemen en bovendien heb je ook een opgeruimd hoofd! 


In een bullet journal kan je gewoon schrijven, maar je kan er ook iets mooi van maken door erin te handletteren. Tevens kan je hem versieren met zentangle, mandala,.. Je kan er ook een mini-moodboard van maken. een enorme veelzijdige agenda dus! 


Bij deze workshop krijg je als extra een bullet-journal mee naar huis. Je kan natuurlijk ook je eigen bullet-journal meebrengen.

Moodboard


een moodboard is een collectie van items die betekenis hebben en gevoelens van vreugde oproepen. Je kan hier heel breed in gaan: een staander voor in de keuken met lekkere gerechten die je graag eens wil proberen, een moodboard in kurk voor te werken rond je persoonlijke ontwikkeling, een kartonnen visionboard in je bureau om je professionele idee├źn te verzamelen, een magneetbord met je leukste herinneringen met familie en vrienden, een krasbord van alle landen die je reeds bezocht hebt,.. 


Wij voorzien alle materiaal, maar je kan natuurlijk zelf ook dingen meenemen om je moodboard extra persoonlijk te maken: foto's, lapjes stof, inspirerende quotes,.. Crea - explosie 


Over de laatste workshop gaan we nog niet te veel verklappen. We zijn nu een aantal weken verder en ondertussn is het crea-monster in ons volledig ontwaakt. We gaan de handen in elkaar slaan en samen in groep werken aan een explosie van creativiteit!