Auti - coaching - Jarne Meyers

Evyta, therapie, coaching & welzijn

              voor kinderen, jongeren, volwassenen & ouderenJarne Meyers

telefoon: 0471/32.49.05
Jarne Meyers


Bachelor maatschappelijk werk, Auti-coach i.o.In mijn coaching streef ik ernaar de wereldhelder, duidelijk en voorspelbaar te maken voor de andere. Onze leefwereld kan regelmatig chaotisch verlopen. Samen met jou ga ik op zoek naar hoe we deze chaos kunnen omvormen tot orde.


Mijn doelgroep betreft jongeren en (jong)volwassenen vanaf 14 jaar oud met (een vermoeden van) autisme. Tijdens de coaching wordt er op maat gewerkt.

Samen zoeken we naar de zaken die moeilijk verlopen en werken we krachtgericht om met deze moeilijkheden om te gaan. De focus wordt niet enkel gelegd op jouw problemen, maar ook op jouw kwaliteiten.


We gaan op zoek naar hoe wij jouw kwaliteiten kunnen inzetten om jouw obstakels te overwinnen. Ik coach graag vanuit een ruim denkkader met als doel jouw leven zo comfortabel en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Ik ben iemand die met een open houding naar je luistert en zich graag volledig inzet om jou optimaal verder te helpen.


Als hoofdberoep ben ik begeleider binnen een beschut wonen. Hier begeleid ik mensen met psychische kwetsbaarheden naar een zo zelfstandig mogelijk leven. Samen met de persoon exploreer ik de levensdoelen en ga ik met hem/ haar op zoek naar hoe we deze doelen kunnen behalen.


Heb je nood aan iemand die je ├ęcht begrijpt, advies en ondersteuning biedt en/ of je wegwijs maakt in deze wereld?


Neem dan gerust contact met me op via mail zodat we samen een kennismakingsgesprek kunnen plannen.

Er is geen grotere vrijheid dan de vrijheid te zijn wie je bent.