Auti - coaching - Jarne Meyers

Evyta, therapie, coaching & welzijn

              voor kinderen, jongeren, volwassenen & ouderenJarne Meyers

telefoon: 0471/32.49.05
Jarne Meyers


Bachelor maatschappelijk werk, Auti-coach 


Doel


In mijn coaching streef ik ernaar de wereld helder, duidelijk en voorspelbaar te maken voor de andere. Onze leefwereld kan regelmatig chaotisch verlopen. Samen met jou ga ik op zoek naar hoe we deze chaos kunnen omvormen tot orde.

Doelgroep en werkwijze
Mijn doelgroep betreft kinderen vanaf 10 jaar, jongeren en (jong)volwassenen met (een vermoeden van) autisme. Tijdens de coaching wordt er op maat gewerkt. Samen zoeken we naar de zaken die moeilijk verlopen en werken we krachtgericht om met deze moeilijkheden om te gaan. De focus wordt niet enkel gelegd op jouw problemen, maar ook op jouw kwaliteiten. We gaan op zoek naar hoe wij jouw kwaliteiten kunnen inzetten om jouw obstakels te overwinnen. Ik coach graag vanuit een ruim denkkader met als doel jouw leven zo comfortabel en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Ik ben iemand die met een open houding naar je luistert en zich graag 100% inzet om jou optimaal verder te helpen.


Wat je kan verwachten


Heb je nood aan iemand die je écht begrijpt, je advies en ondersteuning op maat biedt? Heb je nood aan iemand die je wegwijs maakt in deze wereld en die je leert omgaan met de huidige obstakels in jouw leven? Verwacht je een coaching met een persoonlijke en menselijke aanpak waarbij de focus niet enkel ligt op een diagnose? Twijfel dan niet om onderstaand contactformulier in te vullen zodat we samen een kennismakingsgesprek kunnen plannen.


Extra informatie


Als hoofdberoep ben ik begeleider binnen een beschut wonen. Hier begeleid ik volwassenen met psychische kwetsbaarheden naar een zo zelfstandig mogelijk leven. Samen met de persoon exploreer ik de levensdoelen en ga ik met hem/ haar op zoek naar hoe we deze doelen kunnen behalen. Daarbij ervaar ik niet enkel een goede klik met volwassenen, maar beleef ik ook een goede connectie met kinderen en jongeren. Vanuit hun denkkader ga ik op zoek naar een oplossing voor de aanwezige obstakels.

Er is geen grotere vrijheid dan de vrijheid te zijn wie je bent.