kleuteryoga, sociale vaardigheden & crea voor kids - Kaatje Boets

Evyta, therapie, coaching & welzijn

              voor kinderen, jongeren, volwassenen & ouderenKaatje Boets

telefoon: 0474/26.54.93Kaatje Boets


bachelor orthopedagogie - kinderyoga - workshops voor kinderen


“Er was eens, nog niet zo lang geleden en ook niet echt ver weg, een meisje. Een jongedame volgens sommigen. Zij had niet veel zin om volwassen te worden. Ongeacht wat de mensen rondom haar zeiden of vonden want… het is zo leuk om kind te zijn! Zo zonder zorgen, plezier maken en gewoon genieten! Verwonderd zijn over de mooie dingen om ons heen. Deze jongedame, genaamd Kaatje, wil dit graag delen met anderen. Met anderen die graag spelen, ravotten en plezier maken!

 

Kaatje is één grote blok creativiteit. Een echt talent van haar waaruit ze veel energie put! Ze nodigt jullie dan ook graag uit om een kijkje te komen nemen in haar zelf verzonnen land! Een land op wolken. Een land waar iedereen welkom is. Of je nu groot, klein, dik, dun, druk of rustig bent. Hier  wordt iedereen met open armen ontvangen.

 

Ga mee op reis naar een wereld vol fantasie en creativiteit door je verschillende zintuigen te activeren. In deze wereld mag je 100% jezelf zijn. Iedereen is anders, iedereen is uniek en dat vindt Kaatje geweldig! In Kaatje haar wereld is het gezellig en af en toe een beetje gek, maar het is er vooral mega fun! Beleef samen met Kaatje de gekste avonturen!”

 

Kaatje dompelt de kinderen gedurende een uur onder in wereld van verhalen, belevingstheater, yoga, ontspanning, & creatieve expressie. Vaak start ze vanuit een verhaal dat ze op een leuke manier tot leven laat komen door bijvoorbeeld yogahoudingen. Rust komt er door meditatie en er wordt met een leuke knutselactiviteit afgesloten.

 

 

 

Kaatje is een leergierige meid. Ze heeft orthopedagogie gestudeerd en heeft reeds enkele jaren werkervaring met kinderen met een meervoudige beperking. Hier heeft ze pas echt geleerd hoe belangrijk het is om je bewust te zijn van je lichaam en al je zintuigen te prikkelen.

 

Omdat Kaatje steeds wil groeien en bijleren, heeft ze naast haar basopleiding nog enkele bijkomende studies gevolgd zoals deze van kinderyoga docent. Hier heeft ze zich naderhand verder in verdiept omdat ze deze ervaring ook wil delen met kinderen met een beperking.  Een opleiding babymassage heeft Kaatje eveneens achter de kiezen.


Wil je jouw kind laten deelnemen aan de kinderyoga sessies? Schrijf dan snel hier in! 

 

 

 

 

praktische info:

 

meebrengen: goed humeur eventueel drinkbusje

 

prijs: 7 euro per les of 60 euro/10 beurten


inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar kaatje@evyta.be


of via het inschrijvingsformulier. 

 


Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan..

- pipi langkous