Trauma EMDR Therapie - Karlien Van de Broek

Evyta, therapie, coaching & welzijn

              voor kinderen, jongeren, volwassenen & ouderenKarlien Van de Broek

telefoon: 0497/33.85.75


Karlien Van de Broek


psycholoog * wetenschappelijk hypnotherapeut - EMDR * massagetherapeute * zwangerschapscoaching Welkom in mijn hart, welkom in mijn hoofd, welkom in een deeltje van mijn leven. Een deel waar ik je met open armen wil ontvangen, letterlijk, want bij mij vind je een plek, waar je kan genieten van heerlijke massages, want een ontspannen lichaam, zorgt voor een ontspannen geest, voor jong en oud. En daarvoor kan je bij mij terecht.

Maar niet enkel voor massages, ook coaching behoort tot de mogelijkheden. En meer bepaald coaching voor zwangeren, pas bevallen mama’s, prille ouders en kleine baby’tjes, aangezien ik hier al heel mijn leven een bijzondere interesse voor heb.


Hoewel ervaring en intuïtie jou en mij veel meer brengen, dan wat diploma’s aan de muur, laat ik je ook graag even weten dat ook mijn achtergrondopleidingen als psycholoog (KUL), wetenschappelijk hypnotherapeut (Vhyp) en massagetherapeute (Welnessacademie) mij helpen om naast intuïtie en aanvoelen wat jij nodig hebt, ook professioneel te handelen.


Ik ben een jonge 30’er, mama van 2 prachtige  heel jonge kindjes en getrouwd met een man bij wie ik zowel heel wat lief als heel wat leed deel. Mijn eigen leven is zeker nog niet volgroeid met universeel geluk. Maar wat ben ik dankbaar voor alle mensen die in mijn eigen pad naar zelfontplooiing steeds weer voor me klaarstonden en klaarstaan, door middel van gesprekken, massages, hypnoses, een luisterend oor…. Zo iemand, hoop ik voor anderen te kunnen zijn. Iemand die je – al is het maar heel even – pure rust, ontspanning en liefde voor jezelf, je kind of je gezin kan bezorgen in de drukte van het leven.

Wees welkom, wees zen, wees de mooiste versie van jezelf.


KarlienZorgen moet je doen, niet maken..