Christiaan Heelen

Evyta, therapie, coaching & welzijn

              voor kinderen, jongeren, volwassenen & ouderenCHRISTIAAN HEELEN

Email: christiaan@evyta.be

contactopname bij voorkeur via email. 


telefoon: 0472/28.77.53

telefonisch te bereiken op donderdag tussen 17u en 18u.

werkregio: Diest/ Hasselt 

Chrisitaan Heelen


AUTI-COACH - VERSLAVINGSCONSULENT  - MAATSCHAPPELIJK WERKER & TOEGEPASTE JEUGDCRIMINOLOGIEHet leven bestaat volgens mij uit een voortdurende zoektocht naar de balans tussen orde en chaos. Het mooie aan de mens is dat wij in staat zijn om te praten met anderen, maar daar loopt het vaak ook mis. Het is niet zo gemakkelijk om andere mensen aan te voelen. We weten vaak niet hoe we onze gedachten en gevoelens onder woorden moeten brengen of vinden niemand in onze omgeving waar we ons comfortabel genoeg bij voelen om dit wel te doen.


Ik wil graag de persoon zijn die vanaf het begin luistert naar jouw verhaal en ervoor zorgt dat je minder vastloopt. Ik heb daarnaast een bijzondere affiniteit in het werken met meerderjarige mensen met een autismespectrumstoornis en personen met een verslavingsproblematiek. Voor beide doelgroepen bestaan er weinig hulpverleningsmogelijkheden of zijn er lange wachtlijsten. Er is voor mij geen diagnose van autisme of verslaving nodig. Als jijzelf of jouw omgeving een vermoeden heeft of vragen hierover hebben, is dat voor mij voldoende om dit samen te bekijken.


Vanuit het volgen van verschillende opleidingen en persoonlijke werkervaring kan ik je zowel psychosociaal als administratief ondersteunen. Het belangrijkste is om een weg vrij te maken, wanneer je enkel nog problemen ziet. Je mag duidelijke en rechtstreekse communicatie van mij verwachten. Vanaf het eerste gesprek zorg ik ervoor dat ik jou verder kan helpen of gericht kan doorverwijzen. Je wordt dus niet alleen gelaten.


Ik wil mij ook richten naar betrokken steunfiguren van de persoon met autisme of degene die problemen ervaart met alcohol, drugs of andere verslavingen (medicatie, gamen, gokken,…). Jullie mogen zeker niet vergeten worden met de vragen die jullie hebben of de noden waar ook een oplossing voor nodig is. Vaak begint het met een luisterend oor. Het vergt moed om de stap naar hulpverlening te zetten en daarom wil ik ook zo snel mogelijk het eerste gesprek plannen.

Tot slot ben ik ook bereid om huisbezoeken te doen in de regio van Hasselt en Diest. Ik zie het als een grote meerwaarde om mensen te ontmoeten waar zij zich bevinden.

 


2+2=4 but so is 1+3. There's not only one way to do things