Evy Luyten

Evyta, therapie & coaching

              voor kinderen, jongeren, volwassenen & ouderen

EVY LUYTEN

Email: evy@evyta.be 

telefoon: 0472/94.47.08

Evy Luyten


* INTEGRATIEVE PSYCHOTHERAPEUT * OPVOEDKUNDIGE * 


Ik ben Evy Luyten. Toen ik in de middelbare school koos voor de richting Humane Wetenschappen wist ik al dat mijn hart bij een sociaal beroep lag en dat ik mensen op weg wilde helpen op hun eigen levenspad. Dit werd realiteit toen ik in 2009 afstudeerde als professionele bachelor in de Orthopedagogie. Daarna heb ik werkervaring opgedaan bij zowel jongeren als ouderen. Sinds 2011 ben ik werkzaam binnen de Bijzondere Jeugdzorg als contextbegeleider en individueel begeleider van jongeren en hun gezin. 


In 2013 startte ik mijn postgraduaat 'handelingsgericht werken met jongeren en hun gezin'. Hier leerde ik om niet alleen de cliënt als individu te bekijken maar ook deze cliënt in zijn context. 


Omdat mijn interesse verder groeide in de richting van therapie en in het kader van levenslang leren, startte ik in 2014 een vierjarige opleiding 'integratieve psychotherapie'. Ik vind het boeiend om te leren hoe je als therapeut de cliënt kan helpen om taal te geven aan zijn gevoelens. In deze opleiding leerde ik mezelf nog beter kennen. Dit is een meerwaarde voor het helpen van de cliënt binnen de therapie. Wanneer je jezelf immers goed leert kennen, bekijk je alles in een breder perspectief. 


Mijn passie ligt in het  zoeken naar de hulpvraag van cliënten. Vervolgens gaan we deze hulpvraag samen concreet maken. Dit doen we door de cliënt te laten stilstaan bij zichzelf om dan verder aan de slag te gaan met deze hulpvraag. Dit alles gebeurt door het inzetten van de eigen krachten van de cliënt. 


Ik sta voor het aanbieden van kwaliteitsvolle zorg op maat. Dit doe ik door middel van vragen te stellen aan de cliënt, taal te geven aan hun gevoelens. Hen zelf te laten nadenken. Tijdens de gesprekken werk ik graag met materiaal om zo tot dieperlggende zaken te komen en deze visueel te maken. Deze aanpak werkt vaak verhelderend voor de cliënt. 

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain. 

Volg ons op FB voor evenementen, acties, interessante weetjes & info.

Evyta

Halensebaan 49,

3290 Diest

info@evyta.be