Bemiddeling - Tessa Niessen

Evyta, therapie, coaching & welzijn

              voor kinderen, jongeren, volwassenen & ouderenTessa Niessen

telefoon: 0472 84 36 17Tessa Niessen


erkend familiaal bemiddelaar


Ik ben Tessa en ik ben moeder van een dochter en plusmoeder van 2 zonen. Als onderdeel van een samengesteld gezin ervaar(de) ik alle hoogte en dieptepunten, zie (zag) ik alle pro’s en contra’s van iedere relatie en wil ik deze ervaring graag benutten om anderen te helpen.


In 2008 heb ik de Bachelor opleiding SBRM (management) afgerond en na diverse jaren werken en het leren van belangrijke levenswijsheden, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij bemiddeling. Naast diverse cursussen en opleidingen heb ik mij in 2021 en 2022 verder gespecialiseerd, waardoor ik nu mag werken als erkend familiaal bemiddelaar.


Of u nu door de rechter naar mij bent verwezen, of dat u op eigen initiatief naar mij komt: ik beloof u te helpen te zeggen wat er gezegd moet worden en te horen wat er gehoord moet worden: met een juridische overeenkomst als deze nodig is.


U kunt bij mij voor diverse familiale conflicten of geschillen terecht. Ik kan u helpen bij:


  • Echtscheiding
  • Wijziging echtscheidingsovereenkomst
  • Relatiebemiddeling
  • Burenbemiddeling
  • Bemiddeling samengestelde gezinnen
  • Overige familiale bemiddelingIk als bemiddelaar, ben altijd neutraal en onpartijdig. Ieder traject is vertrouwelijk, transparant en vrijwillig. Ik onderscheid mij van andere bemiddelaars, doordat ik een eerstelijns verbinding heb met de juiste zorg indien nodig. Daarnaast werk ik vertrouwelijk, eerlijk, snel en daardoor altijd voordelig!

Ik bied mijn diensten graag aan eenieder aan die het nodig heeft. Heeft u de (financiële) middelen niet? Net als een advocaat kan ik pro deo werken. Denkt u in aanmerking te komen voor pro deo? Meldt dit voor het eerste gesprek, dan kunnen we samen de aanvraag voor pro deo doen en komt u niet voor onnodige kosten te staan.


samen naar een vreedzame oplossing!