traumatherapie - Fien Vanhees

Evyta, therapie, coaching & welzijn

             voor kinderen, jongeren, volwassenen & ouderenFien Vanhees

telefoon: 0472/80.08.74 

Fien Vanhees


Psycholoog i.o 
Welkom op deze pagina, die van het zoeken naar hulp een geruststellende ervaring probeert te maken.

Het kan namelijk overweldigend zijn om psychologische zorgen te hebben en op zoek te zijn naar een therapeut die bij jou past. Daarom streef ik ernaar een veilige en laagdrempelige omgeving te creëren waarin je je meteen op je gemak voelt.

 

Mijn naam is Fien Vanhees, en ik ben gepassioneerd door het begeleiden van mensen door hun moeilijkheden heen, vooral als het gaat om trauma en ingewikkelde thuissituaties.

Met een jarenlange ervaring en opleiding in het werken met zowel jongeren als gezinnen die te maken hebben gehad met traumatische ervaringen en/of deel uitmaakten van uitdagende gezinssituaties, begrijp ik de complexiteit en gevoeligheid hiervan maar al te goed.

 

Mijn toewijding aan het ondersteunen van anderen heeft me geleid tot het volgen van een brede opleiding, waaronder momenteel een master in de klinische psychologie. Deze voortdurende educatie stelt me in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en benaderingen in de psychologische zorg, zodat ik mijn cliënten de best mogelijke begeleiding kan bieden.

 

Of je nu worstelt met recente gebeurtenissen of langdurige psychologische (familiale) uitdagingen, ik sta klaar om je te helpen. Samen kunnen we werken aan het verkennen en begrijpen van je emoties, gedachten en ervaringen, en stap voor stap werken aan herstel en welzijn.

 

Het aanpakken van de nare gevolgen van trauma’s is best uitdagend.

Degelijke ondersteuning en begeleiding door een therapeut waarin je vertrouwen durft te stellen, kan het verschil maken. Ook is het nemen van tijd hiervoor cruciaal. Die tijd is nodig om eventuele tips & tricks aan te leren die de voor jou meest uitgesproken klachten draagbaar helpen maken, om inzicht te krijgen in het concept trauma, om vervolgens de confrontatie met het verleden aan te gaan en tot slot voldoening in het leven te creëren.

Bijzondere aandacht voor ons lichaam kan in dit proces een heel verrijkende ervaring zijn, die ik graag met je verken doorheen de therapiesessies, maar steeds op jouw tempo.

 

Je bent niet alleen in je zoektocht naar psychologische hulp. Neem contact met me op en laten we samen exploreren of ik een stukje mee op pad mag.Een weg naar herstel begint met de moed om de reis te beginnen.